Een onwerkelijke wereld

Het is een hele vreemde situatie momenteel, met de corona-crisis. En eerlijk gezegd vind ik het allemaal heel erg lastig. Alle structuur is weggevallen, er zijn meer mensen thuis aanwezig, de dagelijkse stroom nieuwsberichten over het virus, al die maatregelen en natuurlijk steeds meer besmettingen. Ik word er heel erg onrustig van. En ook wel wat angstig.

Ik merk aan mezelf dat ik erg moe ben, en emotioneel. Ik kan niet veel hebben. Alles is druk. En ingewikkeld.

Waar ik het benauwend vind dat er meer mensen thuis zijn, vind ik het wel fijn als Freya me opzoekt. Als ze me afleidt met een speeltje, of gewoon tegen me aan komt liggen. Ik word rustig van haar. Ze zoekt me ook op als ik verdrietig, overstuur ben, of boos.

Freya is gewoon haarzelf. En dat is fijn nu de wereld zo onoverzichtelijk is. Ik besef me nu des te meer hoe ik met haar bof. Zij geeft me toch een beetje vastigheid en afleiding in deze chaotische periode.

Iedereen veel succes en sterkte de komende tijd. 🍀 Ik hoop dat jullie allemaal gezond zijn en blijven.

Een ‘digitale knuffel’ van Freya en van mij, Nynke

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Esther Oosting schreef:

  Hoi Nynke en Freya,

  Lastige tijden voor iedereen maar snap dat het voor jou heel moeilijk is. Alles is anders en zie daar maar mee om te gaan, een flinke klus. Maar ook dit gaat voorbij en ik hoop dat we het leven gezond kunnen houden en straks de boel weer oppakken. Lieve groet, Esther

  Verstuurd vanaf mijn iPhone

  >

  Like

 2. Fronie schreef:

  Lieve Nynke,

  Ik begrijp je onrust, even helemaal uit je normale ritme, onrust in de wereld , druk thuis , maaaaar lieve Nynke en Freya, er is ook iets positiefs!
  En dat is je prachtige huisje en ik hoop dat je daar samen met Freya wat rust kan vinden, daar is stilte waar je zo’n behoefte aan hebt. Je hobby’s kan oppakken en even het negatieve loslaten.

  Hele dikke superknuffel voor jullie,

  Fronie 😘❤️🍀

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s