Eindelijk, een website!

Het heeft 2 jaar geduurd voordat ik een website durfde te maken. Ik vond het toch wel erg persoonlijk en was bang voor negatieve reacties op mijn verhalen. Nu ben ik zover dat ik het durf. Er zijn meerdere mensen geweest die gevraagd hebben of er een website was, en vanaf vandaag is die er!

Op deze website wil ik regelmatig een update geven over hoe het met mij en mijn assistentiehond Freya gaat. Ook is een een knop te vinden over mij, over Freya en over de stichting die we hebben. Ik hoop dat het een duidelijke website is. Als er tips zijn om de site te verbeteren zijn die altijd welkom.

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Marjan Brons schreef:

  Hallo Nynke, wat heb jij een ontzettend mooie website gemaakt! Groet Marjan

  Like

 2. Johan schreef:

  Wat in hartstikke goed idee, Nynke, om dizze webside te meitsjen. Hjir kinne oare minsken ek in protte oan hawwe. Bist in kanjer! Groetnis, ek oan heit, mem en Bauke.

  Like

 3. Piet en Loes schreef:

  Hoi Nynke
  Ziet er goed uit, leest ook makkelijk.
  Groetjes Piet en Loes

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s